Friday, August 19, 2011

kiteeww cukew awk leww.

hello!

hem!entry ini bukan nak cakap pasal love love thingy ya.
laju je nak tekan kalau entry macam ni kan.
aku rasa geram sangat la dengan kewujudan
sesuatu makhluk ni.http://www.emocutez.com
sorry sangat tapi aku memang
x boleh terima langsung.http://www.emocutez.com
entry aku ni ingin meluahkan perasaan tidak puas hati kepada
mereka yang salah menggunakan bahasa seperti penggunaan bahasa ini.


'eyy awk, kitew rasew kann budak tu cukew kitewww la. 
awk pula rasa mcm neww.kiteww ta cukew die cangat leeww.
kiteww cantik kan. awk pon tomeyy jugeeww

macam giniw la jom kiteww hilangkan stresss
okayy jomm kitewww lepak saneew nak. boleyyy cuciw matew
pg mamam2 kat manew ke kan'

*sila fokus kepada penggunaan ayat ini . bukan maksud ayat ini*


http://www.emocutez.comarggghhhhh! watsoever la ak xreti nak
gayakan macam mana cara penggunaan bahasa
mereka ni tapi lebih kurang macam kat atas ni la.
eeuu. aku rasa mcm baru lepas makan seafood
tahu x. allergic attack.rasa menari2 tahi telinga aku
dengar orang yang cakap macam ni. 
dan juga power kerabunan menjadi
lebih tinggi membaca comment sebegini.http://www.emocutez.com

kenapa ada manusia-manusia yang macam ni?



Kehadapan awk yg mencintai bahasa sebegini,http://www.emocutez.com


hello? awk guna bahasa planet mana ni sayang? 
xambik subjek bahasa melayu ke masa sekolah rendah?
and macam mana pulak ya awk speaking english dengan gaya bahasa macam ni?
macam ni ke?

do u cee mew yesterday?
hah? dont cee meww?
i cee u leww.
nevew mind leww.


aww. co cweet lah awk ni.*muntah


macam tu ea cara awak speaking?
ergggh. stress aku yang mendengar, membaca dan
http://www.emocutez.com
lebih kritikal lagi, menaip sebegini rupa.

takut2 ada cikgu bahasa melayu yang bunuh diri sebab merasakan diri mereka
loser tak dapat ajar murid lidah terbelit ni elok2. sedangkan they did their best.
kenapa lidah awk ni?cuba cakap betul2 xboleh ea?
rasa comel sangat lettewww? http://www.emocutez.com


meh sini meh aku betulkan balik lidah tu. aku ni bukan stakat berlidah laser.
insyaALLAH boleh la jugak kalau nak suruh repair lidah yang terbelit.
cuba awk komor pakai listerine, kot2 membantu ke?
and the best way is cuba try cakap cam ni then rakam. then usha balik video tu. rasa comell sangat x?
kalau rasa comel maknanya xlama lagi la tu nak hidup.ehem.


nasib baik la tak ada bahasa kenegerian yang berloghat macam ni.
kalau tak sampai2 bila bila pon penyakit allergik aku xakan pulih.
mat salleh pon xnak datang malaysia dah sebab xtahan nak dengar orang cakap macam ni
walaupon xpaham.
bagaikan virus!http://www.emocutez.com





haha. over betul kan aku!
im sorry. ya aku tahu setiap orang ada kelemahan.
ok ok ak try untuk terima. err.
bahasa jiwa bangsa. renungilah.

sekian.

5 comments:

bai'ah wafiyah said...

menyampah giler cipan dalam zoo .. ak kalo ter add species cam tu pon ak remove jek .. bajet comel .. haha .. pelik ak

azam awang said...

rilex leww cik fiqewww.. hahahaha

azam awang said...

rilekssss leww cik fiqewww hahahha

siti nur afiqah mainong said...

betuulllll baiiiiii!!!!!
geram kan. erk.
nak kata cacat macam xbaik pulak en.
hehe

siti nur afiqah mainong said...

bro azam- haha. suke letewww.
nak minx lempang ke ha cakap cam tu?haha