Sunday, June 27, 2010


MABUK MAKAN! http://www.emocutez.com

:) okayy.due hari lepas ..aku masak ns ayam.ops.bukan aku je .aku dgn kwn2 aku.
tapi konon2nye aku la ktua chef.pheewiittt
http://www.emocutez.com



ini lah hasilnye..jeng3~

mesti korang ingt aku xpandai masak kn?ye la sbab aku cm

clumsy2 smua kanhttp://www.emocutez.com.tgk tangan a.gelap(SIKIT JE )kot.sure la terbakar sikit sbab salu msk dapur.

BTW, im a sister ok.
http://www.emocutez.comso boleh lah masak sikit2.stakat nak kahwin boleh dah lah kowt.lalalahttp://www.emocutez.com

kitorg masak ns ayam untuk 16org mkn sempena celebration berthday kakak cun namenye kak ros. ns ayam tu di katakan sedap...
http://www.emocutez.com
tgk a beb.air kaki sape en.huhu




ok then kitorg makan beramai2 kat tgah2 jambatan cinta.ni a jambatan cinta!tgah2 UNIMAS.gsbijik cm jambatan PENANG weh!memang lg tambah sedap smua makanan.dgn ade yg pgang tahi ape tah then makan xbsh tgn.


kitorang pg shoping bli makanan kat CHOICE OF DAILY.tabuan jaya.sarawak. memang lah kecoh 1 pasaraya tu dgn suara 5org
http://www.emocutez.com:TOMATO DAH?
SOS??WEH BELI AYAM NI 2 EKOR TAW!CILI KURUS KE CILI BESAR?WEH NI AYAM KE BABI?NAK PKI SUB BUNJUT X?KAYU MANIS MANE?NI SALAD tanam kat mane sampai berbelas ringgit? KEROPOK NI SDAP LAH. RENYUK..GONCANG..MAKAN..
aduhaiii..

aku rase ramai org keluar dr pasaraya tu sbab xtahan dgn kebingitan 5 budak ni.huhu

mase b4 NAK nak shopping bli makanan ni .kwn aku si mar minggu namenye.jatuh dlam lubang.
http://www.emocutez.comalahai ksiannye. smuanye sbab si driver profesional yg tersalah park kete.ish2.

after siap makan.we all tgk movie dkt mbo d spring. TOY STORY 3!
mmng BEST!
http://www.emocutez.com tp agak xup to date sikit lah sbab cite tu dah lm kan...
diorang ni mang sportingg gyle kott...cite yg xlawak pon leh jd lawak..
http://www.emocutez.com

then buat surprise brthday kak ros dgn kek secret recipe yg memikat
kalbu tajaan kak atul.
http://www.emocutez.com
kek yg di sponsor kak atul.thank kak atul:)



knp cici perlu buat muke cm tu?hahaha.mcm lah tiupan kak ros tu akan menggugurkan bulu mata anda wahai encik cici!haha



muke HELIZA pnyanyi tu mcm muke kak ros.bukan muke kak ros ok yg mcm muka heliza.THINK!:p


kak ros muke cm nk ngs terkejut! ouh sgt tacing..
http://www.emocutez.com


n then pg melantak kat mcD.dalam wayang tadi aku dah belasah popcorn.tyme kat mcD ak blasah lg fries n kek. dah cam orang mabuk ak bw kete hr tu..huhu

mar:kenyang da?:)


n 1 more thing.mase tgk bola dlm mcD,ramai guys yg smoke.n dada aku rase cm nak pecah tyme tu. PERHATIAN kpd laki2 hot di luar sane yg smoke,nak smoke boleh tapi sile xpayah la nak kuakan asap berkepul2 di hadapan
wanita
http://www.emocutez.com.kami XTAHAN! :(




CREDIT hari itu patot diberikan kpd:

CICI yg comel mcm ipin yg blanje wayang n plan smua ni

KAK YONG si leper sbab bg pinjam periuk multicooker kak nurul
KAK NAD N KAK CAK yg sudi hadir bertemu kami walaupon kejap.
KAK ATUL yg sponsor kek
MAR TYRA ZATY SARDIN ANA team masak terhandal!
HISHAM SUMI PIKOK YG HOT ~D RIVER

N yg lain2 yg memeriahkan majlis :)



p/s: agak2 sempat lg x if aku nk tukar tarikh brthday kat fb supaya korang dpt celebrate birthday aku skali..? :) hehehe

10 comments:

Anonymous said...

ana said:korg2...mntk maaf la kalau gbr korg x cantek...hehe...maklum la...trying 2 b a photographer...haha..bru je...so, gmbr pn ade yg x bpe nk lawa...

afiqahpeacock12 said...

hahaha
credit to suhana 4 d picture ok!
nice picture beb! :)

Anonymous said...

kau reti masak pikok?
omg.
;p

mardia said...

kahkahkah...weh..aku gelak mcm nak mati bce blog ko tu..dah la tgh mkn kopok renyuk goncang makan..hahhaa..
dah tu an...mlm tu mmg mlm pesta maknan kowt..asyik2 makan..aku pun x tahu mcm mne diorg boleh ag order burger kat mcd mlm tu...aku rase dah nak tmuntah balik..ngn nasi ayam istemewa pikok yg aku tlan berbalun2..kahkahkah...tp mmg bez rrrr.weh..jom rr tukar bday,,,30 jun nie...kahkahkah....

afiqahpeacock12 said...

sape si anonymous kat atas ni yg kate ak xreti masak?
pg tnye tok bomoh kg kau msti jawapan nye ialah:pikok reti masak!raaawwrr!

afiqahpeacock12 said...

mar.sile kawal perasaan.ak phm kau mengagumi aku kan?lalalaala


mar cepat tukar bday
kau 30 aku 29..menggelabah dorang t weh!haha

Anonymous said...

masakan memang sedap.. tapi halia besar cam ayam.. asyik2 tersalah geget.. kakaka... guess who~

afiqahpeacock12 said...

hahaha.halia tu bukan i yg potong.ade org kat ats2 ni akan terasa.kuang3

mardia said...

weh..aku rse yg tgigit halia tu cici la..haha...weh..sentap!!ayam tu aku x tau knpe kecut mse aku goreng..dh jd kecik mcm halia gak..haha...adoiii...sape pulak la yg makan nasi ngn halia..cian pulak..bukan nak gtau mlm tu an..kahkahkah...

mardia said...

pikok!!!!
ko tau x yg komen halia bes mcm ayam tu rupenye kak yong!!!! die bgtau aku hrtu.....................